Wasmachine reparatie in Hengelo

Werkt uw wasmachine niet meer naar behoren? Dan komt wasmachine reparatie in Hengelo goed van pas. De medewerkers van Electro World Bas Braake zorgen er graag voor dat de wasmachine weer snel werkt zoals u wenst. Een defecte wasmachine is immers wel het laatste dat u kunt gebruiken. Wij beschikken over een team gekwalificeerde monteurs dat er graag voor zorgt dat u weer snel een wasje kunt draaien.

Onze service staat op een uitmuntend hoog niveau. De klant staat bij ons altijd centraal!

Schakel vandaag nog onze professionele hulp in, zodat u de machine snel weer kunt gebruiken. Heeft u een vraag over onze dienstverlening? Neem gerust contact op en we helpen u verder.

Professionele reparatie

Wanneer uw wasmachine kuren heeft, hoeft u niet direct een ander exemplaar aan te schaffen. U kunt namelijk ook kiezen voor wasmachine reparatie in Hengelo. Wacht daar niet te lang mee, om erger te voorkomen. Laat uw wasmachine repareren door de gekwalificeerde monteurs en reparateurs. Wij repareren machines van alle merken: we maken te allen tijde gebruik van de meest hoogstaande apparatuur en materialen.

Laat uw wasmachine deskundig repareren

Misschien blijft er water in de machine staan, of komt er helemaal geen water meer bij. Of maakt de machine tijdens het draaien van de programma’s een raar geluid? Uw wasmachine kan om verscheidene redenen defect zijn. De pomp kan stuk zijn, of de machine centrifugeert niet meer. Hierdoor blijven de kleren in de wasmachine erg nat. Onze professionele reparateurs verhelpen dit probleem graag voor u. Kom meteen in actie en maak bij een defect direct een afspraak voor wasmachine repareren in Hengelo!

Veel ervaring en kennis

Waarom kiezen voor ons bedrijf? We zetten de voordelen voor u op een rij:

  • Veel ervaring en kennis
  • Zeer breed arrangement
  • Mooie winkel en showroom
  • Een eigen team met professionele reparateurs
  • Alle medewerkers zijn gekwalificeerd en goed opgeleid
  • Eigen bezorgservice.

De wereldzaak die je kent, Electro World Bas Baake in Delden!

Kom meteen in actie!

Is uw wasmachine defect? Neem indien nodig direct contact op met onze monteurs. We willen immers beide dat het probleem snel verholpen wordt en de machine weer op rolletjes werkt. De monteur komt snel bij u langs om de wasmachine te onderzoeken. Daarna bespreekt de monteur de mogelijkheden met u en geeft hij u inzicht in het kostenplaatje. Dan kunt u zelf een beslissing nemen. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op zodat we u verder kunnen helpen of kom langs in de winkel. Hier vindt u meerdere producten. Van koelkasten tot vriezers, kookplaten, wasmachines en drogers, fornuizen en ander witgoed in Hengelo.