Witgoed reparatie in Hengelo

Is uw witgoed defect en heeft u interesse in witgoed reparatie in Hengelo? Onze deskundige en gekwalificeerde monteurs kunnen alle soorten witgoed voor u repareren. Van wasmachines en drogers tot aan koelkasten, vriezers en vaatwassers. Wij zorgen er graag voor dat uw witgoed te allen tijde naar behoren werkt. Hierbij rekent u te allen tijde op veel ervaring, kennis en een breed assortiment. Wij zijn Electro World Bas Braake: de wereldzaak die u kent!

Uw witgoed is ook onze zorg

Schakel direct onze professionele hulp in en wij gaan het witgoed repareren. Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet en neem gerust contact
met ons op. We helpen u van harte verder.

Al uw witgoed

Van welke merken de witgoed ook is; wij verrichten allerlei soorten witgoed reparaties in Hengelo. Alle merken wasmachines, koelkasten, drogers, vaatwassers en andere apparatuur! Doordat wij al meerdere jaren ervaring hebben in dit vak, weten we welke problemen een apparaat kan hebben én hoe dit probleem verholpen wordt. Van een wasmachine die geen water meer wegpompt tot aan een vaatwasser die de vaat niet meer goed schoonmaakt. Hierom kiest u voor de reparatie voor Electro World Bas Baake:

  • Veel ervaring en kennis
  • Zeer breed arrangement
  • Mooie winkel en showroom
  • Een eigen team met professionele reparateurs
  • Alle medewerkers zijn gekwalificeerd en goed opgeleid
  • Eigen bezorgservice.

Een defecte vaatwasser

Vaatwassers zijn duurzame apparaten die niet snel stuk gaan. U komt er tijdens het uitruimen van de vaatwasser achter dat de vaat niet goed schoon is. De vaatwasser is of lijkt defect! Wat nu? Schakel onze professionele monteurs in, zodat u snel niet meer met de hand af hoeft te wassen. Doordat je op vaatwassers van de meeste merken meerdere jaren garantie hebt, kost dit je vaak niets. Onze monteurs komen gewoon bij u langs en voeren de vaatwasser reparatie in Hengelo bij u thuis uit.

Is uw koelkast defect?

De koelkast is stuk. Heel vervelend, want dan moet u wellicht veel weggooien. Zuivel, vlees en nog veel meer. Misschien dient er een onderdeel vervangen te worden, of heeft de koelkast gewoon zijn beste tijd gehad. Ongeacht het merk van de koelkast: wij zorgen er snel voor dat alle voedingswaren uit uw koelkast weer heerlijk koel staan. Precies zoals het hoort! Kies voor koelkast reparatie in Hengelo.

Electro World Bas is een vakmanspeciaalzaak op gebied van consumenten elektronica, witgoed, huishoudelijke apparaten, computers en elektrotechnische materialen.

Kies voor onze witgoedservice in Hengelo

Kortom: kies voor onze witgoed service in Hengelo en wij repareren uw witgoed zo snel mogelijk! Onze gekwalificeerde medewerkers onderzoeken de vaatwasser en repareren hem voor u. Ze zorgen er te allen tijde voor dat u weet waar u aan toe bent. Vooraf geven ze u een prijsindicatie, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Neem gerust contact met ons op zodat uw product gauw weer naar behoren werkt.

[Best4FAQ name="Veelgestelde vragen witgoed reparatie"]