content-head

Over ons

Electro World Bas Baake aan de Langestraat 83 te Delden is een vakmanspeciaalzaak op gebied van consumenten elektronica, witgoed, huishoudelijke apparaten, computers en elektrotechnische  materialen. Onze winkel heeft een zeer breed assortiment en de producten staan zeer ruim opgesteld.

Bas Baake is een volledig zelfstandig bedrijf. Wel is er al een jarenlange samenwerking met Electro World, een van de grootste landelijke franchise organisaties. Bas Baake geniet hiermee van een enorme inkoopkracht via Electro World. Hierdoor kunnen wij u de scherpste prijs bieden.

Ook beschikt Bas Baake over een eigen technische dienst, met alleen gekwalificeerde personeelsleden. Onze service staat hierdoor op een uitmuntend hoog niveau. Dit geldt ook voor onze verkopers in de winkel, zij worden regelmatig getraind door de fabrikanten zodat ze op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en trends in de branche.

Ons bedrijf kent ook een eigen bezorgservice waarbij we al uw nieuw bij ons gekochte producten bij u thuis komen aansluiten op het door u gewenste tijdstip.

Kortom: de wereldzaak die je kent.

Wij zijn dealer van o.a. de volgende merken:

Bas Baake Sonos Dealer Bas Baake Jura Dealer