Witgoed kopen

Witgoed kopen bij Electro World Bas Baake

Voor witgoed kopen bent u bij Electro World Bas Baake van harte welkom. Deze vakmanspeciaalzaak is gespecialiseerd in consumenten eletronica, witgoed, huishoudelijke apparaten, computers en elektronische materialen. In ons assortiment vindt u ongetwijfeld het witgoed dat u zoekt. Van een nieuwe koelkast tot aan een vriezer, wasmachine en vaatwasser. En dat allemaal voor een zeer scherpe prijs!

De wereldzaak die je kent!

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan witgoed en bestel. Heeft u een vraag? Onze klantenservice staat u graag te woord. Neem gerust contact met ons op.

Witgoed kopen van de beste kwaliteit

Woont u in de buurt van Delden, Borne, Hengelo en Enschede en wilt u witgoed kopen? Wij van Electro World Bas Baake zorgen er met veel plezier voor dat u over kwalitatief witgoed beschikt. Witgoed is immers onmisbaar in ieder huishouden. Voor de was, om de vaat mee af te wassen of om de etenswaren mee te koelen of bevriezen.

  • Veel ervaring en kennis
  • Grote voorraad
  • Snelle levering
  • Mooie showroom in Delden
  • De beste merken, modellen en producten
  • Eigen reparatie service voor witgoed

Koelkast

Heeft uw huidige koelkast het begeven en wilt u een koelkast kopen? In het assortiment van Electro World Bas Baake vindt u verschillende soorten koelkasten. Een vrijstaande koelkast, koel-vriescombinatie, of heeft een Amerikaanse koelkast de voorkeur? Ook kunnen we u voorzien van een inbouwkoelkast. Die komen we zelfs bij u thuis installeren als u dat wenst.

De perfecte keuze is voor iedereen anders. Komt u er niet helemaal uit bij tijdens het witgoed kopen? We voorzien u graag van deskundig advies waar u mee verder kunt.

Breng een bezoek aan de fysieke winkel in Delden!

Vriezer

Een vriezer kopen is geen overbodige luxe wanneer u er nog geen heeft of de huidige vrieskast het begeven heeft. Bedenk u vooraf goed waar u de vriezer neer wilt zetten. Wilt u hem in de keuken inbouwen, of heeft u geen grote vriezer nodig? U kunt kiezen uit een vrieskast, vrieskist, inbouw vriezer of een losstaande tafelvriezer. Het is maar net waar u behoefte aan heeft en wat u wenst.

Wasmachine

Wilt u een (nieuwe) wasmachine kopen? Ook daarvoor bent u bij Electro World Bas Baake op de juiste plek aanbeland. Of u nou een wasmachine zoekt voor een groot of een klein huishouden. Ons aanbod biedt voor ieder wat wils! Zo is een wasmachine met 7kg geschikt voor een huishouden van 1-2 personen. Is uw huishouden groter dan dat? Dan is een voorlader met 8kg een voor de hand liggende keuze. Als u wilt dat de uw wasgoed ook gedroogd wordt, is een was-droogcombinatie de beste optie voor u.

Vaatwasser

Wanneer u er voor kiest om een (nieuwe) vaatwasser te kopen hoeft u nooit meer zelf de afwas te doen. Iedere afwasmachine is anders. De ene heeft weer een andere energieklasse en geluidsniveau dan de ander. Welke vaatwasser u koopt is afhankelijk van waar u hem plaatst. Daarnaast moet u ook nog rekening houden met de beschikbare ruimte. Wat wordt het? Een vrijstaande vaatwasser, of een inbouw vaatwasser?

Eigen bezorgservice en vakkundige installatie

Electro World Bas Baake heeft een eigen bezorgservice. U hoeft dus geen busje te huren na het witgoed kopen. Wanneer u witgoed koopt bij ons, bezorgen we het product op het door u gewenste tijdstip. Maar dat is nog niet alles. We installeren het witgoed ook direct. Zodoende heeft u daar geen omkijken meer naar.

Professionele witgoed reparatie

Raakt uw witgoed na het kopen onverhoopt
defect? Vervelend, dat kan gebeuren. Heeft de wasmachine reparatie nodig? Geen man overboord! Wij beschikken over een team kwalificeerde monteurs dat er graag voor zorgt dat al uw witgoed goed werkt. U kunt het witgoed al snel weer gebruiken.

Wij bieden u de scherpste prijs

Koop witgoed bij Electro World Bas Baake!

Witgoed kopen doet u natuurlijk bij Electro World Bas Baake. Bij ons bent u te allen tijde gegarandeerd van de beste producten. Maar dat is nog niet alles. Ook sluiten we de apparatuur met veel plezier voor u aan. Zodoende kunt u direct gebruik maken van uw product. Dat is nog eens service!

Heeft u een vraag over hert witgoed uit ons assortiment? Geen probleem. Neem gerust contact op met de klantenservice. Onze medewerkers voorzien u graag van deskundig advies! Maar u kunt natuurlijk ook altijd langskomen in onze fysieke winkel op Langestraat 83 in Delden. Wij zijn Electro World Bas Baake: dé wereldzaak die u kent!