Witgoed kopen bij Electro World Bas Baake

Voor witgoed kopen bent u bij Electro World Bas Baake van harte welkom. Deze vakmanspeciaalzaak is gespecialiseerd in consumenten elektronica, witgoed, huishoudelijke apparaten, computers en elektronische materialen. In ons assortiment vindt u ongetwijfeld het witgoed dat u zoekt. Van een nieuwe koelkast tot aan een vriezer, wasmachine en vaatwasser. En dat allemaal voor een zeer scherpe prijs!

De wereldzaak die je kent!

Bekijk ons uitgebreide aanbod en bestel direct online of kom gerust langs in de winkel. Heeft u een vraag? Onze klantenservice staat u graag te woord. Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op

Witgoed kopen van de beste kwaliteit

Woont u in de buurt van Delden, Borne, Hengelo of Enschede en wilt u witgoed kopen? Wij van Electro World Bas Baake zorgen er met veel plezier voor dat u over kwalitatief witgoed beschikt.

Witgoed is immers onmisbaar in ieder huishouden. Voor de was, om de vaat mee te wassen of om de etenswaren mee te koelen of in te vriezen. De huishoudelijke apparaten maken het mogelijk om prettig te leven en het huishouden op orde te houden.

Snelle levering en de beste merken

 • Veel ervaring en kennis
 • Grote voorraad
 • Snelle levering
 • Mooie showroom in Delden
 • De beste merken, modellen en producten
 • Eigen reparatie service voor witgoed

Bij ons vindt u goede service, kwaliteitsproducten en scherpe prijzen. Elektro World Bas Baake is de zaak waar u gloednieuw witgoed kunt kopen, maar ook tweedehands koelkasten, vaatwassers en meer uit de omgeving Delden, Borne, Hengelo en Enschede. Ontdek online al ons assortiment en wie weet vindt u direct hetgeen waar u naar zocht!

Bekijk hier onze producten

Koelkast kopen?

Heeft uw huidige koelkast het begeven en wilt u een nieuwe koelkast kopen? In het assortiment van Electro World Bas Baake vindt u verschillende soorten koelkasten. Een vrijstaande koelkast, tafelmodel koelkast (klein), koel-vriescombinatie, of heeft een Amerikaanse koelkast de voorkeur? Ook kunnen we u voorzien van een inbouwkoelkast. Die komen we zelfs bij u thuis installeren als u dat wenst.

Bedenk u voordat u een koelkast gaat kopen ook altijd goed waar u de koelkast gaat neerzetten. Zoekt u een koelkast voor in de keuken of voor in de schuur of garage? Afhankelijk van de plaats is het handig om rekening te houden met de klimaatklasse van de koelkast.

De perfecte keuze is voor iedereen anders. Komt u er niet helemaal uit bij het witgoed kopen? We voorzien u graag van deskundig advies waar u mee verder kunt, zodat u altijd de beste passende koelkast zult kopen.

Breng een bezoek aan de fysieke winkel in Delden!

[Best4FAQ name="Veelgestelde vragen witgoed kopen"]

Vriezer kopen?

Een nieuwe vriezer kopen is geen overbodige luxe wanneer u er nog geen heeft of de huidige vrieskast het begeven heeft. Bedenk u vooraf goed waar u de vriezer neer wilt zetten. Wilt u hem in de (bij)keuken inbouwen, of heeft u geen grote vriezer nodig en voldoet een tafelmodel vriezer ook al? U kunt kiezen uit een vrieskast, vrieskist, inbouw vriezer of een losstaande tafelvriezer. Het is maar net waar u behoefte aan heeft en wat u wenst.

Daarnaast is het goed om te weten dat de ene vriezer niet vriest zoals de andere. Vriezers koelen tot verschillende vriesstanden en die zijn te herkennen aan de sterren:

 • 1 ster: Genoeg om ijsblokjes mee in te vriezen en diepvriesproducten één week te bewaren
 • 2 sterren: Goed om levensmiddelen enkele dagen tot een paar weken in te vriezen
 • 3 sterren:Goed om levensmiddelen een paar weken in te vriezen
 • 4 sterren: Koelt zeer snel erg koud en goed om levensmiddelen een paar weken in te vriezen

Afhankelijk van uw wensen kunt u bij ons terecht om een nieuwe vriezer te kopen of – indien op voorraad – een tweedehands vriezer te kiezen.

Wasmachine kopen?

Wilt u een (nieuwe) wasmachine kopen? Ook daarvoor bent u bij Electro World Bas Baake op de juiste plek. Of u nu een wasmachine zoekt voor een groot of een klein huishouden, ons assortiment wasmachines is groot en biedt voor ieder wat wils! Zo is een wasmachine met 7kg trommel geschikt voor een huishouden van 1-2 personen. Is uw huishouden groter dan dat? Dan is een voorlader met 8kg een voor de hand liggende keuze.

Als u wilt dat de uw wasgoed ook gedroogd wordt, is een was-droogcombinatie de beste optie voor u. Neemt minder ruimte in beslag dan een losse droger ernaast en u ervaart wel het gemak van een droger.

Tot slot willen we u naast het letten op de capaciteit en de droogfunctie ook de volgende tips meegeven voordat u een (nieuwe) wasmachine gaat kopen.

 • Let op het toerental en de centrifugestand. Hoe hoger het toerental, hoe droger de was eruit komt. Toch verschilt het resultaat per merk en wilt u dit exact weten, dan kunt u het beste in de winkel om advies vragen.
 • Bedenk u waar u de nieuwe wasmachine gaat neerzetten en wanneer u het liefst wast. Hierop kunt u het geluidsniveau bepalen. Wast u liever ’s nachts en staat de wasmachine in de buurt van de slaapkamers? Dan is een vrij stille wasmachine (onder 75dB geluid tijdens het centrifugeren) aan te raden.
 • Denk na over het formaat wasmachine dat u wilt kopen en pas dit aan op de plek waar u ‘m in gedachten heeft. Een standaard wasmachine is: 60 (b) x 83,5 (l) x 85 (h) cm. De diepte is afhankelijk van de capaciteit maar ligt vaak tussen de 50 en 70 cm.
 • Let op het energielabel van de wasmachine. Hoe groener het label, hoe zuiniger u kunt wassen. Energielabel A is het meest milieuvriendelijk en energiezuinigst.

Tips tweedehands wasmachine kopen

Wilt u geen nieuwe wasmachine kopen, maar zoekt u een mooi tweedehands exemplaar? Let dan op de volgende onderdelen voor een hoog gebruiksgemak:

 • De deur: Is deze nog soepel en sluit die goed?
 • Het onderhoud: Ziet de machine er nog net uit of ziet u veel gebruikerssporen waar u weinig aan kunt doen? Houd dit in uw achterhoofd kijkend naar de prijs die u ervoor gaat betalen.
 • De bediening: Is de display duidelijk en snapt u hoe u de wasmachine moet bedienen? Ga daarnaast na of de wasmachine beschikt over al de functies die u graag wilt gebruiken.
 • Automatische wasmiddeldosering: Vindt u dit prettig? Controleer dan of dit mogelijk is op de wasmachine die u wilt kopen.

Vaatwasser kopen?

Wanneer u ervoor kiest om een (nieuwe) vaatwasser te kopen hoeft u nooit meer zelf de afwas te doen. Al kunt u ervoor kiezen om bijvoorbeeld de pannen nog steeds zelf af te wassen, zodat er meer ruimte in de vaatwasser overblijft voor vieze borden, glazen en bestek. Afhankelijk van hoe u de vaatwasser wilt gebruiken en wilt kunnen indelen, geven we u graag wat tips mee voordat u een (nieuwe) vaatwasser gaat kopen.

Iedere afwasmachine is anders. Welke vaatwasser u koopt is afhankelijk van waar u hem plaatst en hoe groot u de vaatwasser wilt hebben. Wat wordt het? Een vrijstaande vaatwasser, volledig of half geïntegreerde vaatwasser, of een onderbouw vaatwasser?

Daarnaast moet u ook nog rekening houden met de beschikbare ruimte. U kunt al een mini vaatwasser kopen geschikt voor 6 couverts tot aan een extra grote vaatwasser voor 15+ couverts. Daartussenin bestaan de standaard vaatwasser (12-15 couverts) en smalle vaatwasser (9-10 couverts).

Bekijk tot slot ook altijd de vaatwasprogramma’s en het energielabel. Er zijn ongelooflijk veel mogelijkheden, dus bedenk u vooral waar u behoefte aan heeft en wat u prettig lijkt om het meest te gebruiken. Een zuinige vaatwasser raden wij aan. Energieklasse A+++ is het zuinigst.

Bekijk hier onze producten

Eigen bezorgservice en vakkundige installatie

Electro World Bas Baake heeft een eigen bezorgservice. U hoeft dus geen busje te huren na het kopen van de nieuwe vriezer of vaatwasser. Wanneer u een apparaat bij ons koopt, bezorgen we het product op het door u gewenste tijdstip. Maar dat is nog niet alles. We installeren het witgoed ook direct. Zodoende heeft u daar geen omkijken meer naar.

Professionele witgoed reparatiedienst

Raakt uw apparaat na het kopen onverhoopt
defect? Vervelend, dat kan gebeuren. Heeft de wasmachine reparatie nodig? Geen man overboord! Wij beschikken over een team kwalificeerde monteurs dat er graag voor zorgt dat al uw witgoed goed werkt. U kunt het apparaat al snel weer gebruiken.

Wij bieden u de scherpste prijs

Kom langs bij Electro World Bas Baake!

Witgoed kopen doet u natuurlijk bij Electro World Bas Baake. U bent van harte welkom in onze fysieke winkel in Delden. Bij ons bent u te allen tijde gegarandeerd van de beste producten. Maar dat is nog niet alles. Ook sluiten we de apparatuur met veel plezier voor u aan. Zodoende kunt u direct gebruik maken van uw product. Dat is nog eens service!

Heeft u een vraag over een product uit ons assortiment? Geen probleem. Neem gerust contact op met de klantenservice. Onze medewerkers voorzien u graag van deskundig advies! Maar u kunt natuurlijk ook altijd langskomen in onze fysieke winkel op Langestraat 83 in Delden. Wij zijn Electro World Bas Baake: dé wereldzaak die u kent!